Nieuws

Gewijzigde openingstijden zomerperiode

In de zomerperiode zijn wij gesloten op donderdag 12 augustus, donderdag 19 augustus en vrijdag 27 augustus. Voor spoedgevallen tijdens deze dagen kunt u terecht bij collega’s in de omgeving of de dienstdoende tandarts. Meer informatie vindt u op onze pagina spoed.

Werkzaamheden Napoleonsbaan N273

Let op! In verband met werkzaamheden aan de Napoleonsbaan is deze weg afgesloten voor het verkeer. Patiënten uit omringende dorpen vragen wij hiermee rekening te houden.

Gewijzigde openingstijden Hemelvaart

De praktijk is op donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei gesloten. Voor spoedgevallen kunt u terecht bij onze collega’s in de omgeving of bij de dienstdoende tandarts. Meer informatie vindt u op de pagina spoed.

Nieuwe mondhygiëniste

Vanaf 1 februari zal mondhygiëniste Karolina Kleszyk bij ons in de praktijk starten. Karolina is in 2016 afgestudeerd en heeft al enkele jaren ervaring. Binnen onze praktijk zal ze zich vooral bezig houden met het behandelen en voorkomen van tandvleesproblemen.

Gewijzigde openingstijden kerst periode

De praktijk is tijdens de kerstperiode gesloten van vrijdag 25 december t/m vrijdag 1 januari. Mocht u in deze periode een tandarts nodig hebben dan kunt u terecht bij een van onze collega’s of bij de dienstdoende tandarts. Meer informatie vindt u bij de pagina spoed. WIj zijn weer regulier geopend vanaf maandag 4 januari.

Werkzaamheden Wim Boumen

Na de zomerperiode zal Wim Boumen zijn werkzaamheden gaan afbouwen en nog maar 1-2 dagen per week aanwezig zijn. De patiënten zullen grotendeels overgenomen worden door onze nieuwe tandarts Dominik Dziewiecki. Hierover zullen wij de betreffende patiënten informeren. Op de achtergrond zal Wim voorlopig nog zeer betrokken zijn bij de praktijk en wil hij graag zoveel mogelijk de overstap van zijn patiënten begeleiden naar Dominik. Een enkele keer kan het voorkomen dat dit per abuis niet gemeld is of dat er een agenda wisseling is geweest als gevolg van het corona virus. Onze excuses hiervoor, dit is zeker niet onze

Toeslag extra maatregelen ivm SARS-CoV-2

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed.

Nieuwe Tandarts

Nieuwe tandarts in dienst Vanaf januari 2020 verwelkomen wij een nieuwe tandarts binnen ons team. Dominik Dziewiecki zal vanaf 20 januari aanwezig zijn van maandag t/m donderdag. Dominik is in 2012 afgestudeerd aan de Universiteit van Aken. Daarna is hij tevens nog gepromoveerd. Hij werkt al enkele jaren in Nederland als algemeen tandarts.

Praktijk 40 jaar

Praktijk 40 jaar In april van dit jaar bestaat onze praktijk 40 jaar. Dit hebben wij reeds gevierd waarbij onze jubilarissen Wim en Jeanne in het zonnetje zijn gezet. Nogmaals gefeliciteerd met dit mooie jubileum.