Onze praktijk

Onze praktijk

Sinds 1979 is W.J.M. Boumen werkzaam als tandarts in het dorp Baarlo. Gestart op de Maasstraat en van 1983 tot 2013 is de praktijk voortgezet op de Bosbeeklaan. Vanaf januari 2006 is ook dochter Julie Boumen werkzaam als tandarts binnen de praktijk. Sinds 1 januari 2014 zijn wij verhuisd naar een nieuw modern pand op de Brouwersstraat 7. Het voormalige groene kruisgebouw. Hier beschikken wij over 4 ruime frisse behandelkamers, een wachtruimte en een optimale sterilisatieruimte. Bij de ingang hebben wij voldoende parkeerplaatsen voor onze patiënten.

In onze ruime wachtkamer beschikken wij over voldoende zitplaatsen en een speelhoekje voor de kinderen. U wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws via de televisie. Tevens beschikken wij over een WIFI netwerk voor onze patiënten. Mocht u nog uw tanden willen poetsen dan kan dit in onze poetsruimte. Een tandenborstel of tandpasta kunt u bij de balie vragen.

Praktijkinformatie

U kunt bij ons terecht voor alle algemene tandheelkundige behandelingen. Tevens hebben wij goede contacten met gespecialiseerde collegae in de omgeving zoals kaakchirurgen, orthodontisten en implantologen.

Wij streven ernaar om u te plaatsen bij een vaste tandarts zodat er een langdurige behandelrelatie opgebouwd kan worden. Daarnaast hopen wij met een vast team van tandartsen en assistentes u een vertrouwd gevoel te geven bij uw bezoek aan onze praktijk.

Wilt u graag meer informatie over een bepaalde behandeling vraag het dan aan een van de tandartsen of kijk op onze website bij behandelingen.